Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Вијести

Плате - фебруар 2014

Просјечна мјесечна исплаћена нето плаћа по запосленоме у правним особама БиХ за фебруар 2014. износила је 822 КМ, што показује номинални пад за 1,9% у односу на просинац 2013. године.


Просјечна мјесечна исплаћена нето плаћа за фебруар 2014. у односу на исти мјесец прошле године номинално је виша за 0,8%.


Саопштење о плаћама можете погледати овдје.

 

ИНДЕКС ПРОИЗВОДЊЕ У ГРАЂЕВИНАРСТВУ У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ


У овом саопћенју индекси производње у грађевинарству објављују се прву пута у БиХ. Приказани су на међугодишњој ланчаној основи и на сталној базној години 2010.=100 у складу с Уредбом Вијећа ЕУ-а о краткорочним статистикама (Схорт- Терм Статистицс), бр. 1165/98. И њезиним измјенама и допунама.

 

Саопштење можете погледати овдје

 

Плате - јануар 2014

Просјечна мјесечна исплаћена нето плаћа по запосленоме у правним особама БиХ за јануар 2014. износила је 838 КМ, што показује номинални раст за 0,1% у односу на децембар 2013. године.


Просјечна мјесечна исплаћена нето плаћа за мјесец јануар 2014. у односу на исти мјесец прошле године номинално је виша за 1,1%.


Саопштења о платама можете погледати овдје.

   

Obavijest

Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će objava za CPI i PPI (podaci za 1. i 2. mjesec 2014.) kasniti zbog redovne promjene baze aplikacije i ažuriranja pondera.U skladu s tim se pomjera i objava za TnM – Indeks prometa u trgovini na malo.
Radi se o redovnom odstupanju koje se dešava početkom svake kalendarske godine.

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da će objava za CPI i PPI (podaci za 1. i 2. mjesec 2014.) kasniti zbog redovne promjene baze aplikacije i ažuriranja pondera. U skladu s tim se pomjera i objava za TnM – Indeks prometa u trgovini na malo.

Radi se o redovnom odstupanju koje se dešava početkom svake kalendarske godine.

 

БРУТО ДОМАЧИ ПРОИЗВОД - КВАРТАЛНИ ПОДАЦИ

Агенција за статистику БиХ (БХАС), о овом саопштенју објавлјује, компилиране кварталне процјене Бруто домаћег производа (БДП) за БиХ. Процјене су расположиве за период 2008-2012, на нивоу подручја Класификације дјелатности БиХ 2010 која је усклађена са европском класификацијом дјелатности НАЦЕ Рев.2. У овом саопштенју се објавлјују и процјене за први, други и трећи квартал 2013. године.

Саопштенје можете погледати овдје.

   

Страна 34 од 40