Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Vijesti

 

Wages - February 2017


In February 2017, the average monthly paid off net earnings per person in employment in legal entities in BiH amounted to 838 KM, which represented the nominal decrease of 1,8% as compared to December 2016.

In comparison to February 2016 the average monthly paid off net earnings for the February 2017 was nominally by 1,1% higher.

Press on salaries can be found here.

 

Objavljeni zvanični rezultati Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH iz 2013. godine


OBJAVLJENI ZVANIČNI REZULTATI POPISA STANOVNIŠTVA, DOMAĆINSTAVA I STANOVA U BiH IZ 2013. GODINEAgencija za statistiku BiH je, u skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2013. godine,  Zakonom o statistici BiH i Jedinstvenim programom obrade podataka popisa, koji je u potpunosti usklađen sa preporukama Međunarodne monitoring misije i međunarodnim standardima za popise, objavila zvanične rezultate popisa iz 2013. godine, sa detaljnim podacima, do nivoa naselja, za svaku od oblasti za koju su se prikupljali podaci na popisnicama P1 i P2.


Korisnici statističkih podataka i građani BiH podatke o demografskim, obrazovnim i ekonomskim karakteristikama stanovništva, etničkoj/nacionalnoj i vjerskoj opredijeljenosti stanovništva i jeziku, domaćinstvima i porodicama i njihovim karakteristikama, stambenim zgradama, stanovima i uslovima stanovanja, te migracijama, mogu naći na zvaničnoj web stranici popisa  www.popis.gov.ba i na stranici Agencije za statistiku BiH www.bhas.ba u excel formatu.

   

Odluka o izboru ponuđača - Web hosting

Odluka o izboru ponuđača - Web hosting

 

Odluka o izboru ponuđača - Registracija i osiguranje vozila Agencije

Odluka o izboru ponuđača - Registracija i osiguranje vozila Agencije

   

Page 17 of 44