Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 
BHAS NewsLetter - PRODCOM
Predmet: BHAS NewsLetter - PRODCOM
Datum Slanja: 2011-12-30 10:00:01
Izdanje #: 34
Sadržaj:
 30.12.2011Poštovani,

obavještavamo vas da je Agencija za statistiku BiH objavila publikaciju " Industrijska proizvodnja Bosne i Hercegovine 2010" u jednoj jezičnoj varijanti sa prevodom na engleski jezik. Preostale jezične varijante očekujemo u narednom periodu. Koristimo ovu priliku da vam dostavimo linkove za preuzimanje publikacije:

Industrijska proizvodnja Bosna i Hercegovina – 2010 - Prvi PRODCOM rezultati

Sa poštovanjem,
Agencija za statistiku BiH
Poštovani,

obavještavamo vas da je Agencija za statistiku BiH objavila publikaciju " Industrijska proizvodnja Bosne i Hercegovine 2010" u jednoj jezičnoj varijanti sa prevodom na engleski jezik. Preostale jezične varijante očekujemo u narednom razdoblju. Koristimo ovu priliku da vam dostavimo poveznice za preuzimanje publikacije:

Industrijska proizvodnja Bosna i Hercegovina – 2010 - Prvi PRODCOM rezultati

S poštovanjem,
Agencija za statistiku BiH
Поштовани,

обавјештавамо вас да је Агенција за статистику БиХ објавила публикацију " Индустријска производња Босне и Херцеговине 2010" у једној језичној варијанти са преводом на енглески језик. Преостале језичне варијанте очекујемо у наредном периоду. Користимо ову прилику да вам доставимо линкове за преузимање публикације:

Индустријска производња Босна и Херцеговина – 2010 - Први PRODCOM резултати

С поштовањем,
Агенција за статистику БиХ
Dear Sir or Madam,

we hereby inform you that the Agency for Statistics of BiH announced the publication "Industrial Production in Bosnia and Herzegovina – 2010" with English translation. We use this opportunity to provide you with a link to download the publication:

 Industrial Production in Bosnia and Herzegovina – 2010 - First PRODCOM results

Respectfully,
Agency for Statistics of BiH